AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink.

I sreda je rezervisana za gledanje televizije u Pink u najvećem broju domaćinstava u Srbiji, govore istraživanja agencije za merenje gledanosti Nielsen.

Pink je najgledanija televizija, i u trci sa Javnim servisom Srbije, Pink prednjaci kako u ukupnom broju gledalaca, tako i u kategoriji zenske i urbane populacije, ali i grupi gledalaca starosti od 18 do 49 godina. Među deset najgledanijih emisija u jucerasnjem danu, cak pet je Pinkovih i to, najgledaniji Paprazzo lov sa udelom u gledanosti od čak 21 odsto, dok se na najgledaniju zabavnu emisiju u danu naslanja i "DNK" sa neverovatnim 26 odsto udela.

Foto: Pink.rs

Serije "Istanbulska nevesta" , "Ljubav iz osvete" i "Elif" tradicionalno su se našle među deset najgledanijih emisija u danu, dok je Pinkov "Nacionalni dnevnik" najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera. Uspeh u danu iza nas beleži i jutarnji program "Novo jutro" koje je najgledanija jutarnja emisija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije.

Pored navedenih formata, na listi najgledanijih našla su se i direktna uključenja u rijaliti Zadruga kao i emisija Zadruga pitanja gledalaca uz koju je verna Pinkova publika završila još jedan dan.

#Televizija Pink

'