AKTUELNO

Emisija koja spaja srodne duše, svakog četvrtka u 22 časa na TV Pink

Mladi, a željni ljubavi i pažnje su ovonedeljni kandidati za “Brak na neviđeno” - emisiju koju gledamo u četvrtak, 20. juna od 22 časa na TV Pink.

Ona je Marija Đurić i dolazi iz Kusića kod Ivanjice, a on Vladimir Brkić iz Putinaca kraj Rume. Oboje imaju 23 godine i nemaju sreće u ljubavi, ali su spremni da je okušaju na ovaj način. Vladimir otkriva da još nije sreo devojku sa kojom je poželeo da deli ostatak života.

Foto: Promo.

Uglavnom sam imao kratka ljubavna iskustva, do pola godine. Nisam ništa specijalno našao u tim devojkama, uglavnom su tražile samo interes, ništa drugo – kaže vredni električar, koji je deo radnog iskustva sticao u inostranstvu, pa kada se vratio sa novcem, devojke su, po njegovim rečima, to koristile.

Marija živi sama. Majka i baka su joj preminule, sa ocem je u lošim odnosima, pa je deo života provela u hraniteljskoj porodici. Bila je verena, ali joj je to iskustvo donelo više trauma, nego radosti.

Foto: Promo.

Bili smo zajedno skoro godinu dana – priča Marija. – Upoznali smo se slučajno u gradu. Sve je išlo normalno, posle dva meseca me je zaprosio i pitao da li bih prešla da živim sa njim. Ja sam pristala, a on je kupio prsten.

Potom je Marija počela da otkriva njegove preljube i ostavila ga je. Ostao joj je gorak ukus od tog iskustva i volela bi da pronađe muža u koga bi imala apsolutno poverenje, dok Vladimir tvrdi da sa lepim i zgodnim devojkama nije baš dobro prolazio do sada, pa je odlučio da krene u kontru.

Foto: Promo.

Da li su ovi mladi ljudi imali sreće da im ekipa emisije „Brak na neviđeno“ pronađe srodnu dušu, videćemo u čevrtak na TV Pink.

Pink RS

#Brak na neviđeno

#Televizija Pink

#emisija

'