AKTUELNO

Ovom izjavom je začudila sve u studiju.

U omiljenoj vikend emisiji zabavnog karaktera ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković ovog subotnjeg popodneva gostovaće: pevačica Aleksandra Prijović, voditeljka rijalitija ''Zadruga'' Dušica Jakovljević, pevač Mirza Selimović, pevačica Marina Perazić i hirurg Milan Colić. Oni će sa Sanjom govoriti o aktuelnim temama, a Aleksandra Prijović je sve u studiju začudila jednom izjavom.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Sanja je upitala popularnu folk pevačicu da li je istina da je znala da će se udati za Filipa Živojinovića već na početku njihove veze.

PROČITAJTE JOŠ: HALJINA SAMO ŠTO NIJE EKSPLODIRALA! Kaća Grujić došla na proslavu u provokativnoj kombinaciji, pa se našalila: Šlic ću pokriti STOLNJAKOM!

Foto: TvPink Printscreen

- Kad si počela da se zabavljaš sa Filipom, znala si da se udaješ? - glasilo je Sanjino pitanje.

- Znala sam - rekla je Aleksandra kroz osmeh, a Sanja ju je upitala:- Kako si znala? - upitala ju je voditeljka na šta je ona ponovila:- Znala sam - rekla je pevačica, a šta je još otkrila na ovu temu saznaćete u najnovijem izdanju emisije ''Magazin In''.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 22. juna u 17 časova.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Magazin In

'