AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

I ovu nedelju TV Pink započela je kao najgledanija televizija u Srbiji, medju svim emiterima, uključujuci i Javni servis Srbije, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Osim ukupnog broja gledalaca čiji je izbor bio upravo naš program, u danu iza nas TV Pink bila je najgledanija televizija i među ženskom publikom., sa velikom razlikom u odnosu na druge emitere.

Hiper rijaliti "Zadruga" nastavlja da obara rekorde gledanosti - emisiju "Zadruga - Pretres nedelje sa Milanom" pratilo je blizu neverovatnih 30 odsto auditorijuma, dok je uz emisiju "Zadruga - Izbor potrčka" i dnevna uključenja u najgledaniji rijaliti bila milionska publika.

Foto: TV Pink Printscreen

U samom vrhu gledanosti je tradicionalno naš bogat serijski program - serije "Ljubav iz osvete", "Istanbulska nevesta" i "Elif".

Foto: Promo.

Pinkova centralna informativna emisija "Nacionalni dnevnik" je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a dobre rezultate tokom jučerašnjeg dana zabeležile su i ostali formati naše informativne redakcije - "Nacionalni dnevnik u 13h" i "Popodnevni dnevnik". "

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'