AKTUELNO

Na najgledanijoj komercijalnoj televiziji u Srbiji, Televiziji Pink, Živorad Žika Nikolić i njegovi gosti pružaju vam tri sata uživanja.

Čuveni karavan “Žikina šarenica” ovog vikenda, 15. i 16. juna, se zaustavlja u Sopotu i Gornjoj Trepči, a na programu TV Pink je od 10 do 13 sati. Autoru i voditelju Živoradu Žiki Nikoliću prošlonedeljni incident na snimanju emisije nimalo nije ublažio entuzijazam kojim kreira program, pa je i za ovu - 1420. emisiju u nizu, uz koleginicu Anu Šupić, pripremio sijaset zanimljivih priloga i tema za razgovore sa gostima.

Domaćin-gost tokom cele subotnje emisije biće Živorad Milosavljević, predsednik opštine Sopot, jedini u Srbiji koji je na toj funkciji čak devet neprekidnih mandata, tačnije - gotovo 30 godina. O lepotama ove beogradske opštine govoriće svetski putnik Slobodan Mićić, ili “Moderan Jovanča Micić”, kako ga Žika naziva, a biće tu i jedan Iračanin, Ridha Al-Jidah, izvršni direktor za distribuciju toplotne energije u JKP "Beogradske elektrane”.

Iz Sopota je Lidija Videnović, učiteljica godine u Srbiji 2018, a sa njom će gostovati i lokalni nastavnici i profesori, ali i proizvođači i meštani. O predstojećem festivalu “Slobodarske filmske svečanosti”, čuvenom “Sofestu” govoriće Dragan Marinković iz Jugoslovenske kinoteke, a čućemo i ko su najistaknutiji Sopoćani i svetu sporta.

Mnoge javne ličnosti su odabrale ovu opštinu za svoju oazu mira, pa će zanimljivi biti prilozi iz njihovih vikendica. Vrata svojih domova otvaraju pevači Ivan Milinković iz grupe “Legende”, Sanja Ilić “Balkanika”, Žarko Dančuo, Merima Njegomir i glumac Aleksandar Dunić. Svi će oni, pored lokalnih Kulturno-umetničkih društava, biti gosti u emisiji.

#žikina šarenica

'