AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

I dalje se nastavlja trend dobrih rezultata kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment. U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija televizija u Srbiji, a kao i prethodnih dana, Pink je ostvario znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca u odnosu na ostale emitere. Posebnu prednost naša televizija ostvarila je među ženskom populacijom, kao i u kategorijama gledalaca urbane populacije i starosti od 18 do 49 godina. Pored toga, medju deset najgledanijih emisija u danu, čak pet je Pinkovih.

Kao najgledanija emisija svih emitera u danu, sa udelom u gledanosti od preko 24 odsto je “Paparazzo-lov”, a verna Pinkova publika prati serijski program, pa su u samom vrhu gledanosti serije “Istanbulska nevesta”, “Ljubav iz osvete” i “Elif”.

Foto: RTV Pink/Promo

Visokopozicionirana na zvaničnoj top listi je emisija „DNK“ sa udelom u gledanosti od čak 25 odsto, dok se na ovaj format naslanja i specijalna emisija „Zadruga - pitanja gledalaca“ uz koju je gotovo 30 odsto auditorijuma provelo noćne sate.

Foto: Promo.

„Nacionani dnevnik“ tradicionalno bez konkurencije kada govorimo o informativnom programu svih komercijalnih emitera, pa je ujedno naša centralna informativna emisija najgledanija u odnosu na informativni program komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

Visokopozicionirani su i ostali foramti naše redakcije: Popodnevni dnevnik i Nacionalni dnevnik u 13h, dok je „Novo jutro“ najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera. Visokopozicionirana su i ostala direktna uključenja u najgledaniji rijaliti.

Foto: Pink.rs

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz nas. Vaša Televizija Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'