AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavaju Ivan Tasovac, derektor Beogradske filharmonije i Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

- Šta će, nakon izbora za Evropski parlament, odrediti kurs Evrope, na koji način će to uticati na Srbiju i region i kako treba tumačiti zahtev trinaest zemalja-članica da se ubrzaju evrointegracije Zapadnog Balkana - o ovim pitanjima u temi novog jutra razgovaraju  Milorad Vučelić, glavni i odgovorni urednik "Večernjih novosti", Zoran Ostojić, novinar i Miroslav Stojanović, dugogodišnji dopisnik "Politike" iz Bona.

- Petrit Mazrekaj, Albanac sa Kosova i prijatelj tzv. kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, bacio je rukavicu u lice Veljku Ražnatoviću i izazvao ga na bokserski dvoboj godine. Da li je prihvatio izazov i gde će meč biti održan, reći će nam upravo Veljko Ražnatović.

- O centralnoj manifestaciji koja je u Prištini održana povodom 20 godina ulaska NATO snaga na kosovsku teritoriju i o nedavno održanoj sednici Saveta bezbednosti UN o situaciji na Kosovu i Metohiji, govoriće Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova.

- Sandra Afrika predstaviće nam novi singl koji je snimila sa Balkaton gangom, pesmu "SOS".

- Pod reflektorima je glumac Džek Dimić koji će govoriti o predstavi "Oj živote" koja će 20. juna prvi put u Srbiji biti izvedena u Akademiji 28.

- U rubrici Hit jutra gost je Gazda Paja koji će nam predstaviti svoj novi singl "Za jednu noć".

#Novo jutro

#najava

'