separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

NASTAVLJAMO TREND DOBRIH REZULTATA! I ovog utorka TV PINK bila je NAJGLEDANIJA! (FOTO+VIDEO)


TV Pink je i drugog dana ove nedelje ubedljivo najgledanija talevizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije.


Kao i prethodnih dana, Pink je ostvario uspeh u gotovo svim grupama gledalaca, a najviše se ističe urbana i ženska populacija, kao i publika starosti od 18-49 godina.

Ubedljivo najgledanija zabavna emisija sa auditorijumom od približno 1.500.000 gledalaca i gotovo 25% udela u gledanosti je “Ami G show”. 

Autor: TvPink Printscreen

Vaš izbor u danu iza nas, bile su serije “Elif”, “ “Istanbulska nevesta” i nova serija inostrane produkcije “Ljubav iz osvete” koje se nalaze među devet najgledanijih emisija u danu. 

Autor: Pink.rs

Informativni program naše televizije najgledaniji je u odnosu na sve komercijalne emitera, pa je tako “Nacionalni dnevnik” najgledanija informativna emisija, dok su visokorangirani: “Nacionalni dnevnik u 13h”, “Popodnevni dnevnik”, i najvažnije vesti u okviru formata “Poslednja vest”, kao i “Novo jutro” koje je zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. 

Autor: Pink.rs

Sva dešavanja iz najpoznatijeg rijatija nalaze se u samom vrhu gledanosti. Verna Pinkova publika, pratila je gotova sva direktna uključenja u rijaliti “Zadruga”, dok je dan završila uz “Zadrugu-žurku”. 

Autor: TvPink Printscreen

Pored navedenih formata, među najgledanijim emisijama u danu iza nas je i kratka forma o poznatima “Premijera” sa 22% udela u gledanosti.

Još jednu nedelju nastavljamo uspešno. Hvala na poverenju. Vaša TV Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti