AKTUELNO

Vaša dobra navika – svakog vikenda od 10 do 13 sati na TV Pink

Leto je pred nama, valja izaći napolje, pa je vreme i da “Žikina šarenica” započne svoj čuveni karavan, a to će učiniti već ovog vikenda, 8. i 9. juna, obilaskom Sremske Mitrovice i Mionice.

U subotu, od 10 sati na TV Pink, iz najvećeg grada u Sremu javlja se vaš omiljni TV stvaralac Živorad Žika Nikolić sa koleginicom Anom Šupić. Dečji crkveni hor "Blagoslov" će prvi nastupiti u emisiji, a nakon priloga o tamošnjem antičkom gradu Sirmijumu, jednoj od četiri prestonice Rimskog carstva, gostuju Vladimir Sanader, gradonačelnik Stemske Mitrovice i osmogodišnji Vukašin Pudja, “mali gradonačelnik”.

Foto: Printscreen Facebook

Vredni reportet Milan Raonić donosi nam priloge iz Zasavice, sa Carske bare i iz Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici gde proizvode čuvene traktorske prikolice “dubrava”, a u studiju će govoriti Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, rođen u tom gradu.Biće još reči o ruralnom razvoju i kapacitetima ovog kraja, a pored razgovora sa ljudima iz nadležnih institucija, to će najbolje pokazati meštani sa svojim proizvodima. Glumac Vladimir Balašćak će izvoditi sremske skečeve, a saznaćete i šta vas očekuje na ovogodišnjem “Srem festu”.

Razgovore o Sremu prožimaće pesme iz tog kraja, dakle – tamburaši, a biće tu i bend “Garavi sokak”.

Pink RS

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'