separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

PINK NASTAVLJA TREND DOBRIH REZULTATA - I u danu iza nas u samom vrhu gledanosti (FOTO+VIDEO)


Kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, podaci agencije Nilsen Audience Mensurment govore da je u jučerašnjem danu Pink bila zvanično najgledanija televizija u Srbiji, a kao i prethodnih dana, ostvarila je znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca u odnosu na ostale emitere.


Posebnu prednost naša televizija ostvarila je među ženskom populacijom, kao i u kategorijama gledalaca urbane populacije i starosti od 18 do 49 godina. Pored toga, među deset najgledanijih emisija u danu, čak pet je Pinkovih. 

Autor: Printscreen

Ubedljivo najgledanija emisija u danu svih komercijalnih emitera je “Paprazzo lov” sa udelom u gledanosti od 24% i auditorijumom od 1.100.000 gledalac, dok ovaj format sledi i “DNK” sa udelom u gledanosti od neverovatnih 26%. 

Autor: Promo.

Verna Pinkova publika prati serijski program, pa su u samom vrhu gledanosti serije “Istanbulska nevesta”, “Zabranjena ljubav” i “Elif”. Fantastični rezultati slede i za emisiju “Zadruga-Pitanja gledalaca” sa 30% auditorijuma, dok su na zvaničnoj top listi visokopozicionirana i dnevna uključenja u Zadrugu.

Autor: Pink.rs

Nastavili ste da se informišete u “Nacionalnom dnevniku” koji je u danu iza nas ubedljivo najgledanija informativna emsiija svih emitera, dok ga na zvaničnoj top listi sledi i Popodnevnevni dnevnik. “Novo jutro”, tradicionalno je juče je bio najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. 

Autor: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz nas. Vaša Televizija Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti