AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Aleksandrom Apostolovskim, novinarom "Politike" i Radetom Dragovićem, novinarom "Večernjih novosti".

- U Paraliji je prošle nedelje otvorena kancelarija Jedinstvene Srbije čiji je zadatak da tokom leta pomogne onima koji imaju neki problem za vreme boravka u Grčkoj. Na koje sve vrste pomoći srpski turisti mogu da računaju od ove kancelarije, samo je jedno od pitanja za Dragana Markovića Palmu, lidera JS i predsednika Skupštine Grada Jagodina

- Viši sud u Beogradu potvrdio je dopunjenu optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva njegove supruge Jelene Marjanović, ali u optužnici nisu navedeni ni motiv ni oružje za Jelenino ubistvo. Da li će Zoran Marjanović sesti na optuženičku klupu - ovo će biti pitanje za forenzičare Časlava Ristića i Nenada Šipku i advokata, Predraga Savića

- Surogat majčinstvo, eutanazija, istopolne zajednice i fizičko kažnjavanje dece oblasti su koje će u našoj zemlji po prvi put biti uređene usvajanjem Građanskog zakonika. Da li je Srbija spremna na ove promene i u kojoj meri će ove oblasti biti podložne zloupotrebama, teme su za advokate Zoru Dobričanin, Aleksandra Radivojevića, Čedomira Stojkovića i neuropsihijtara prof. dr Jovana Marića.

- Pod reflektorima su članovi Kuglaške reprezentaciej Srbije koji na nedvano završenom Svetskom prvenstvu u Češkoj osvojili šampionsku titulu.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Kaju Ostojić koja će nam predstaviti svoju novu pesmu "Mi čika".

#Novo jutro

#Zoran Marjanović

'