separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NA TAJNOJ LOKACIJI: Ognjen otkrio detalje ekskluzivnog intervjua sa Anom Nikolić! (VIDEO)


Posle tri godine medijske ilegale, regionalna muzička zvezda govori za "Premijeru-Vikend specijal".


Otkako je počela sa emitovanjem, "Premijera-Vikend specijal" uvek je u stopu pratila najveće domaće, ali i regionalne zvezde, uvek je bila na glavnim događajima, što su samo neki od razloga zbog kojih je publici postala omiljena emisija o poznatima.

U susret proslavi pet godina postojanja emisije "Premijera" kao kratkog formata, Ognjen Nestorović je za ovonedeljeni "Premijera-Vikend specijal" pripremio veliku ekskluzivu.

View this post on Instagram

... a successful day...

A post shared by Nestorovic Ognjen (@ognjen.nestorovic) on

Kako je najavio na svom Instagram nalogu, Ana Nikolić će se posle tri godine prvi put pojaviti na televiziji i to upravo u Ognjenovoj emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Nakon trudnoće i rođenja ćerke Tare, Ana se potpuno povukla iz javnosti i posvetila porodici. U medijima je počela tek nedavno da se oglašava i to uglavnom putem svog Instagram naloga, a gostovanje u "Premijera-Vikend specijalu" biće njeno prvo televizijsko gostovanje posle tri godine.

Zbog toga je Ognjen odabrao tajnu lokaciju - jedan restoran izvan Beograda, kako bi na miru i u prijatnoj atmosferi razgovarao sa Anom o brojnim temama i svemu onome što interesuje javnost, a o čemu nije govorila čak tri godine.

Pssst, pođite sa mnom. Sada se sve namešta za snimanje, ekipa je tu. Ovako će izgledati set za taj ekskluzivni inetrvju. Uskoro stiže i Ana Nikolić! - rekao nam je Ognjen.

Ovo je još jedna u nizu ekskluzivnih priča, a Ana je sa Ognjenom pričala o porodici i ćerki Tari, razvodu i teškom životnom periodu koji je usledio, ali i o novom albumu koji sprema za svoju publiku.

O čemu su još Ana i Ognjen razgovarali, saznaćete već u nedelju 9. juna, tačno u 14 časova na TV Pink - mislim da smo vam dali dovoljno razloga da ostanete uz "Premijeru-Vikend specijal".

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti