separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

U KORAK SA POZNATIMA: ‘Paparazzo lov’ ove nedelje donosi ekskluzivne snimke selidbe Anastasije Ražnatović kod dečka!  (FOTO+VIDEO)


Emisija "Paparazzo lov" svake srede u 22 časa na TV Pink


Ko je posrnuo, a ko poleteo, ko slavi, a ko pati i još mnogo toga vas očekuje i ove srede od 22 časa na TV Pink u emisiji koja otkriva sve što javne ličnosti žele da sakriju – “Paparazzo lov”.

Tako je Anastasija Ražnatović mesecima pokušavala da sakrije ljubav sa Đorđem Kulićem, ali sada, kada je njihova veza ozvaničena, “Paparazzo lov” nam ekskluzivno otkriva kako teče njihovo preseljenje u novi, zajednički stan.

Autor: Promo.

Ekipa ove emisije bila je i na kraćem putu, do sela Dubnice, da obiđu jedan par koji se proslavio učešćem u emisiji "DNK”, a potom i u "Zadruzi" – Divnu i Marka. Veliku pažnju javnosti su izazvali, pa nestali, i zato im kamere ove emisije zaviruju u dvorište kako bi prikazali njihov život sa starijom ćerkom, koju su im socijalne službe vratile nakon njihovog povratka iz rijalitija kući, ali i sa sinom, koga su nedavno dobili.

Autor: Promo.

Bili su oni ispred još nekih kuća, ali najbolji materijal za prilog im je dala Dara Bubamara. Iako često ova pevačica svesno pravi skandale, ovoga puta to zaista nije imala nameru, a ipak je snimljena u neprijatnoj situaciji. Zašto je Dara bila na kolenima pred ekipom “Paparazzo lova”, videćete u emisiji.

Autor: Promo.

Saznaćete koji je pevač postao otac, uz, razume se, snimke izlaska iz porodilišta, ali i kako funkcioniše bračni par Joksimović - Jovana i Željko i njihovi sinovi.

Autor: Promo.

I to nije sve! I ove srede vas očekuje još mnoštvo priloga u emisiji “Paparazzo lov” u sredu od 22 časa na TV Pink.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti