AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavaju Dragan Vujičić, novinar "Večernjih novosti" i prof. dr Predrag Marković, istoričar.

- O podršci koju albanski mediji sa Kosova i Metohije pružaju organizatorima protesta "1 od 5 miliona" i o njihovoj međusobnoj saradnji i ciljevima koji se direktno kose sa interesima Srbije, u temi Novog jutra razgovaraju Nebojša Krstić, marketinški stručnjak i Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za KiM.

- Da li će međunarodna zajednica reagovati na skandaloznu izjavu hrvatske evropske poslanice, Ruže Tomašić koja tvrdi da ustaše i Ante Pavelić ne bi toliko klali da su bili na društvenim mrežama i koristili interenet i šta nam ona govori o stavu hrvatske javnosti prema ustašama - ovo će biti tema za Savu Štrbca, predsednika Dokumantaciono informacionog centra "Veritas" i Momčila Diklića, istoričara.

- O brutalnoj akciji specijalne jedinice ROSU na Kosovu i Metohiji, ali i drugim aktuelnim temama, pričaće Miroslav Lazanski, komentator "Politike".

- Prema najnovijoj verziji Prednacrta Građanskog zakonika istopolna zajednica ubuduće će se u Srbiji tretirati kao vanbračna zajednica. Da li ovo znači da je srpsko društvo postalo zrelo da prihvati istopolne zajednice i da li će i kada istopolni brakovi biti mogući u Srbiji, teme su o kojima razgovaraju Boris Milićević, potpredsednikom SPS koji je i gej aktivista i Miloš Stojković, teolog.

- Pod reflektorima je glumac Miloš Đurović sa kojim ćemo razgovarati o novoj seriji TV Pink "Crveni mesec" čije emitovanje počinju u septembru ove godine.

' U rubrici Hit jutra ugostićemo Sanju Maletić koja će nam predstaviti svoju novu pesmu "Ide mi bez tebe".

#Jutarnji program

#Novo jutro

#najava

'