AKTUELNO

Vaša dobra navika – svakog vikenda od 10 do 13 časova na TV Pink

Nedeljna “Žikina šarenica”, 2. juna od 10 sati na TV Pink, će pored autora Živorada Žike Nikolića i voditelje Marije Egelja, imati još jednog, takoreći, domaćina u studiju – harmonikaša Branimira Đokića, koji je prošle godine proslavio pola veka umetničkog rada. Neće on voditi program, ali će tokom emisije, uz orkestar Časlava Ljubenovića, nastupati sa muzičkim gostima Ljubom Lukićem, Dankom Stoiljković i Renatom Henc.

Foto: Pixabay.com

Šta priprema “Vespa muzej Srbija” otkrivaju Vladan Konstantinović i Suzana Radić- Sendi. Živopisno će biti u studiju kada budu prošetale manekenke sa modelima mladih dizajnerki, ispred kojih govori njihova profesorka Gorica Roksandić. Interesantna priča nas očekuje od Dragiše Ivelje, bivšeg agenta i operativca u SFRJ, koji predstavlja svoju knjigu “Bio sam Titov špijun”, a nešto nežnija od Željke Zebić, koja predstavlja svoj književni prvenac “Tajna srca malenog”.

Foto: Prinstcreen YouTube/Eurovision song contest

Iz Sremske Mitrovice dolazi Petar Samardžić, direktor tamošnje Agencije za ruralni razvoj, a iz Mionice Boban Jovanović, predsednik te opštine.

Naša predstavnica na “Evrosongu 2019”, Nevena Paripović će uz Sanju Ilića staviti krunu na nedeljnu emisiju “Žikina šarenica”, a uz orkestar će otpevati “Zajdi, zajdi”.

Pink RS

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'