AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu prelistavaju Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda i Aleksandar Gajović, državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja.

- Kakvo je stanje u delu snaga Vojske Srbije koje su nakon upada naoružanih jedinica ROSU na sever Kosova, u punoj borbenoj i bojevoj gotovosti i kako će Srbija reagovati ukoliko dođe do eventualnog nastavka akcije hapšenja Srba u južnoj pokrajini, ovo ćemo saznati od ministra odbrane, Aleksandra Vulina.

- Četiri žene izgubile su život usled porodičnog nasilja u Srbiji i to za samo šest dana. Šta su mogući motivi ovih zločina i na koji način se žene mogu zaštiti od nasilnika, ovo će biti teme za Vesnu Stanojević, koordinatorku Sigurne ženske kuće i Prof. dr Dijanu Lazić Puškaš, neuropsihijatra.

- O najnovijim porukama iz Prištine i neistinitim tvrdnjama KFOR-a da je srpska vlast unapred bila obaveštena o akciji hapšenja Srba na severu Kosova, u temi Novog jutra razgovaraju Dragomir Anđelković, politički analitičar i Vlada Radulović, vojni analitičar, a u naš program direktno će se uključiti i Miroslav Lazanski, komentator "Politike".

- U hali "Ranko Žeravica" danas će biti održan boskerski spektakl "Poklon Beogradu", na kome će naši najbolji borci ukrstiti rukavice sa bokserima iz najvišeg evropskog ranga. Da li je spreman za meč protiv Hrvata Petra Mrvalja i kakav ishod očekuje u ovom meču, reći će nam bokser Veljko Ražnatović koji u naš studio dolazi u društvu svog trenera Jovana Rakonjca.

- Pod reflektorima su glumci Miloš Đurović i Ivan Zablaćanski sa kojima ćemo razgovarati o novoj seriji TV Pink "Crveni mesec" čije emitovanje počinju u septembru ove godine.

' U rubrici Hit jutra ugostićemo Sanju Maletić koja će nam predstaviti svoju novu pesmu "Ide mi bez tebe".

#Novo jutro

'