AKTUELNO

Na žalost milionskog auditorijuma, druga sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", bliži se kraju. U trci za glavnu nagradu od 50.000 evra, ali i ostale vredne nagrade sve je manje zadrugara, a dan kada ćemo saznati ko ima najveću podršku publike i ko će odneti pobedu, sve je bliži.

Iako su mnogi mislili da će biti teško dostići popularnost prve sezone, "Zadruga" je i tokom druge sezone bila izbor gledalaca širom Balkana. Sa životima zadrugara poistovetio se milionski auditorijum, koji već punih devet meseci, iz dana u dan prati njihove ljubavi, raskide, borbe, sukobe i drame.

Svakodnevno smo svedoci fantastičnih rezultata koje "Zadruga" postiže, a da je gledana i van granica Srbije, dokaz su i rezultati merenja gledanosti u Crnoj Gori.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zahvaljujući dešavanjima u najgledanijem rijaliziju na ovim prostorima, Pink M bila je juče najgledanija televizija u Crnog Gori. Sa udelom u gledanosti od skoro 15 odsto, Pink M je iza sebe ostavila ostale konkurentske televizije.

Ovo je još jedan dokaz o popularnosti ovog formata, koji je zaista jedinstven na ovim prostorima, zbog čega je i toliko zanimljiv gledaocima.

Do kraja druge sezone "Zadruge" ostalo je još veoma malo vremena, tenzija u Beloj kući je sve veća i verujemo da nas najzanimljivije situacije tek čekaju. Nama ostaje da sačekamo kraj i vidimo ko je, prema mišljenju gledalaca, zaslužio da odnese pobedu.

#Rijaliti Zadruga

'