AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavaju Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost i Aleksandar Čotrić, potpredsednik SPO.

- Šta očekuju od današnje Sednice Skupštine Srbije o situaciji na Kosovu i Metohiji i kako komentarišu odluku dela opozicije da ne bude u poslaničkim klupama dok traje rasprava - ovo će biti pitanja u temi Novog jutra za Milovana Drecuna, predsednika skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju i Prof. dr Zorana Dragišića sa Fakulteta za bezbednost.

- Na terenskom poligonu Centra Nacionalne vozačke akademije preključe je održana promocija i test vožnja novog terenskog vozila Zastava NTV. O kakvom vozilu je reč, kada bi ono moglo da bude uvedeno u naoružanje Vojske Srbije, tema je o kojoj razgovara mnistar odbrane Aleksandar Vulin.

- O bitki na Paštriku, odnosno Operaciji "Strela", koja je počela 26.maja pre dvadeset godina i koja predstavlja jednu od najvažnijih bitki sprečavanja kopnenog proboja u Srbiju tokom NATO bombardovanja 1999. godine, razgovaraju stariji vodnik Žarko Petrović, stručnjak za bezbednost, Srborbran Radić i vojnici Radomir Jevtić i Željko Matijaš.

- Pod sloganom " Sve za Srbiju, Srbiju ni za šta", u sredu će u Domu Narodne skupštine svečano biti obeležen Dan srpske diplomatije. Tim povodom gošće Novog jutra su prof. dr Ljiljana Marković, dekan Filološkog fakulteta i vitez srpske diplomatije, Vjera Mujović Prajs, glumica i član Udruženja znamenitih ličnosti i Justina Pupin, predsednik Udruženja potomaka Mihaila Pupina.

- Pod reflektorima je Dejan Jelača, jedan od najtraženijih srpskih glumaca u Americi, sa kojim ćemo razgovarati o njegovim novim projektima kako u SAD tako i u Srbiji.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Kikija Lesendrića, koji će nam predstaviti pesmu "Jedino" koju je sinimio u duetu sa Alenom Islamovićem.

#Novo jutro

'