AKTUELNO

Naša emisija poslužila je kao inspiracija za urnebesne klipove.

Iako je u toku tek prva sezona emisije za upoznavanje "Brak na neviđeno", ona je odmah uspela da oduševi gledaoce, koji svakog četvrtak iščekuju da vide da li će potpuni stranci za samo pet minuta doneti odluku da se venčaju.

Šarmantna voditeljka Milica Kon i njen humor, kao i zanimljivi učesnici, samo su neki od razloga zbog čega je ova emisija postala toliko popularna.

Foto: Promo.

Osim što pomno prate svaku emisiju, neki od korisnika društvenih mreža otišli su korak dalje - pojedini učesnici i situacije u emisiji poslužili su im kao insipiracija za smešne klipove koji beleže ogromne preglede.

Tako su Marina, danas poznatija kao "majka šestoro dece" i Zoran postali prava senzacija ne samo na Instagramu, već i na Jutjubu. Jednom kreativnom korisniku na ovoj društvenoj mreži palo je na pamet da od jednog segmenta emisije čak napravi pesmu "Šestero dece (Remix)"!

O popularnosti ovog snimka svedoči i to što ima više od tri i po miliona pregleda na Jutjubu i više od 6.000 komentara, a milionske preglede ima i sama emisija, koja je poslužila kao inspiracija.

Još jedna epizoda nasmejala je do suza gledaoce, a u pitanju je priča o Viktoriji i Janku. Ova epizoda na Jutjubu ima više od milion pregleda, a Viktorija i Janko bili su toliko zanimljivi da je parodiju napravio i čuveni Miloš Ivanović, poznatiji kao Lošmi Panda.

Zahvaljujući urnebesnim snimcima, Miloš je postao i poznat, a drago nam je i da mu je i naša emisija bila zanimljiva. Njegova parodija na "Brak na neviđeno" na Instagramu ima više do 50.000 pregleda, a njegovi pratioci su bili oduševljeni videom.

Očekuje vas još mnogo epizoda ovog jedinstvenog šou programa za upoznavanje, a mi se nadamo da će vam biti zanimljivi i da će nastati još neki snimak koji će postati hit na Jutjubu.

Autor: M. Đ.

#Brak na neviđeno

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

'