AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna tri sata gledaćete:

- Štampu ovog jutra prelistavaju Saša Milovanović, direktor "Srpskog telegrafa" i Vasilije Papović, zamenik glavnog i odgovornog urednika "Alo".

- Posle skoro šest godina teške borbe neimara sa nepredvidivom Grdeličkom klisurom, južni krak Koridora 10 konačno je završen i danas će svečano biti pušten u saobraćaj. Koliko je bilo teško izgraditi autoput kroz Grdeličku klisuru i koliko je ponosan na sve ono što je urađeno na ovoj deonici, tema je o kojoj govori Aleksandar Senić, direktor sekotra za izgradnju u "Koridorima Srbije".

- O upozorenju predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, da kosovske vlasti planiraju da uhapse 26 policajaca sa severa Kosova i o usvajanju rezolucije o "Genocidu Srbije na Kosovu" od strane kosovske skupštine, razgovaraju Milan Petrić, stručnjak za bezbednost, Orhan Dragaš, direktor Međunarodnog instituta za bezbednost i Jasmina Andrić, urednica časopisa "Odbrana i bezbednost".

- U rubrici Hit jutra gosti su Maja Odžaklijevska i Srđan Marjanović koji će nam predstaviti njihovu duetsku pesmu "Peščani sat".

#Novo jutro

'