AKTUELNO

Nova epizoda emisije "Biljana za vas", autorke i voditeljke Biljane Obradović je na programu Pink 2 i ove nedelje od 18:50 časova.

U ovonedeljnoj emisiji videćete Biljanin intervju sa kapitenom FK "Partizan" Sašom Ilićem, koji se oprašta od fudbala u utakmici 37. kola Superlige Srbije, koju "Partizan" igra sa ekipom "Proletera". Kako su mnogi sportski znalci rekli, Saša Ilić je "takav magistar fudbala da više niko ne može da ga izmisli", a posle više od dve decenije u ovom sportu i velikih uspega, on je skroman kada čuje ovakve reči hvale.

- To je ta čuvena "Partizanova škola", koju sam prošao i ja, i milion drugih klinaca koji su došli do prvog tima. Samo se ne slažem sa jednom tvrdnjom, da nije bilo igrača koji mogu ne samo da me zamene, već i da budu bolji. Situacija u klubu je tada bila takva, da se ne ti klinci nisu icrpeli dovoljno i mislim da je to bio naš najveći problem. A sigurno da ima, i da će biti mnogo boljih igrača nego što je bio Saša Ilić - rekao je jedan od naših najboljih fudbalera, a ceo intervju moći ćete da vidite već u nedelju.

Foto: Privatna arhiva/Promo

Jedan od najznačajnijih događaja u svetu je svakako "Met Gala" u Njujorku, a ove godine svojim izgledom najviše pažnje privukla je Kim Kardašijan. Ona se pojavila u haljini koja je izazvala brojne polemike - da li je čuvena starleta morala da se podvrgne zahvatu vađenja rebara, da bi ponela ovakvu kreaciju. Ipak, nekoliko dana kasnije, Kim je podelila sa javnošću da je nosila dobar korset i da je nekoliko meseci učila kako da se u njemu ponaša, kako da stoji i sedi. Međutim, nije retkost da se poznati, poput legendarne Šer podvrgavaju estetskim zahvatima zbog poslovnih obaveza, Biljana je za vas istražila kako izgleda operacija vađenja rebara i kakve rizike nosi.

Kada stranci dođu u Beograd, najvažnije je da se lepo osećaju i posete mesta o kojima će kasnije pričati. Jedno od takvih mesta je restoran u zgradi Geozavoda. Biljana je uradila priču o ovom restoranu i zbog čega su stranci oduševljeni njegovom arhitekturom i enterijerom starim više od 100 godina.

Foto: Privatna arhiva/Promo

Nekada smo pisali dnevnike, nesvesni činjenice da na taj način izbacujemo bilo pozitivne, bilo negativne emocije iz sebe. Biljana otkriva kako terapija pisanjem oslobađa od stresa i despresije.

U svetu se pojavio novi trend - kupaći kostimi koji se lepe na telo i sastoje se iz samo nekoliko traka. Sve o ovom trendu otkriva upravo Biljana u svojoj emisiji.

Marko Milićević Gramofondžije otkriva sve o sebi i novim projektima, dizajnerka Ana Vasiljević nam se javlja iz Barselone, otkrivamo i kada otkucava biološki sat kod muškaraca, ali i još smnogo korisnih stvari. Ovo su samo neki od razloga da budete uz emisiju "Biljana za vas" i u nedelju 19. maja od 18:50 časova na kanalu Pink 2!

Pink.rs

#Biljana za Vas

#Saša Ilić

'