separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SVE ČETIRI ZAJEDNO NEMAJU GRAM MOZGA: Marko Miljković udario na ove zadrugarke u MAGAZINU IN, pa Tomi Paniću sasuo u lice šta misli o njemu, nastao HAOS u studiju! (VIDEO)


Ne propustite specijalno izdanje emisije „Magazin In“ sa učesnicima „Zadruge 2“ ove subote u 16h na TV Pink.


Ove subote u 16 časova na TV Pink emitovaće se specijalno izdanje omiljene vikend emisije „Magazin In“, autorke i voditeljke Sanje Marinković. Sanjini gosti u studiju biće učesnici najgledanijeg rijalitija na našim prostorima „Zadruga 2“: Marko Miljković, David Dragojević, Lepi Mića, Toma Panić i Marko Petrušević Petrući.

Autor: TV Pink Printscreen

Sanja će se sa zadrugarima ove subote s početkom u 16 časova osvrnuti na sve aktuelne teme, ali i ljubavi u Beloj kući, a Marko Miljković sve je iznenadio kad je dobio zadatak od voditeljke da navede dve ružne stvari o svom cimeru iz rijalitija Tomi Paniću. 

Autor: TV Pink Printscreen

On je gad i folirant - sasuo je Marko Tomi u lice, a onda je nastala pometnja u studiju.

Autor: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Sanja je upitala Marka da navede koja zadrugarka ume da recituje Jesenjina – Stanija Dobrojević, Dragana Mitar, Aleksandra Subotić ili Maja Marinković, a on je svojim odgovorom šokirao sve.

Autor: TV Pink Printscreen

Da li si normalna? Pa one sve čeriri zajedno nemaju gram mozga - rekao je zadrugar.

Ove subote, 18.maja u 16 časova budite uz TV Pink i ne propustite specijalno izdanje emisije „Magazin In“ sa učesnicima „Zadruge 2“.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti