separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

OBARA SVE REKORDE! TV Pink najgledaniji emiter u Srbiji (VIDEO)


Hvala na povernju i ostanite uz Pink.


Pink je u danu iza nas ubedljivo najgledaniji emiter u Srbiji, govore zvanična istraživanja, dok je naša televizija bila gledanija i u posebnim grupama gledalaca. Jučerašnji dan uz Pink najviše je provela ženska populacija, dok je znatno veća prednost vidljiva u kategoriji gledalaca urbanih sredina ali i starosti od 18 do 49 godina.

Autor: Promo.

Tradicionalno na listi najgledanijih emisija našao se naš serijski program. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav” su u samom vrhu gledanosti među osam najgledanijih formata u danu. Pinkov “Nacionalni dnevnik” u danu iza nas je ubedljivo najgledanija centralna informativna emisija svih komercijalnih emitera koju je pratio milionski auditorijum, dok je na listi najgledanijih informativnih emisija i “Popodnevni dnevnik”.

Ukupno 21 odsto publike dan je započelo uz Pink i “Novo jutro” koje je tradicionalno najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. 

Autor: Promo.

Na listi najgledanijih formata su i “Zadruga- izbor potrčka” i “Zadruga-Pretres Nedelje sa Milanom” koju je u večernjem terminu pratilo 29 odsto auditorijuma, Verna Pinkova publika pratila je i direktna uključenja u Zadrugu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti