AKTUELNO

Best off pete sezone serijala "Kuća od srca" u utorak od 22 časa

Za tri meseca rada bez predaha tokom pete sezone humanitarnog serijala emisija “Kuća od srca”, koje TV Pink prikazuje utorkom od 22 časa, porodice Arsić, Perić i Radović su dobile nove domove i sa njima bolje uslove za život. U epozodi pred nama, 14. maja, oni nam otvaraju vrata svojih renovinarnih domova i ponovo se susreću sa autorsko voditeljskim tandemom Žarko Lazić i Jelena Matijašević.

Foto: Promo.

Ova epizoda neće kriti ponos ekipe serijala koja je pružila pomoć i vratila nadu u bolje sutra ugroženim porodica, a sve zahvaljujući delima premenitih ljudi Republike Srbije. Samo u petoj sezoni je izgrađeno više od 400 kvadratnih kilometara stambenog prostora, uređeno mnogo placeva i što je najvažnije – rešeni su zdravstveni i egzistencijalni problemi članova velike porodice “Kuće od srca”.

Foto: Promo.

Podizanje krova na kući u kojoj su porodični temelji uzdrmani, nimalo nije bilo lako, a misija ovog serijala upravo jeste ta da sačuvaju porodicu na okupu, jaku i čvrstu i sa mnogo ljubavi među svim članovima.

Foto: Promo.

Zato će mnogo emocija doneti ova epizoda jer ćemo ponovo videti Arsiće iz Kovina, i njihovo devetoro dece kojima je sanacija doma bila neophodna. Prvi put se desilo u ovoj petoj sezoni da su u isto vreme gradili dve kuće, a sada ćemo videti kako funkcioniše bratska sloga u porodici Perić iz Krnjače. Ruka spasa pružena je i porodici Radović iz Male Ježevice, kojoj je “Kuća od srca” pomogla da zaborave na sve nevolje koje su ih prethodnih godina zadesile.

Budite i ovog utorka uz “Kuću od srca” u renoviranim domovima junaka pete sezone.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'