separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Televizija Pink najgledaniji je komercijalni emiter tokom sva tri dana vikenda!


Hvala na ukazanom poverenju.


Tokom sva tri dana vikenda, Televizija Pink, najgledanija je komercijalna televizija. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija u odnosu na ostale emitere ostvarila je bolje rezultate u posebnim grupama gledalaca među kojima se najviše ističe publika ženske populacije.

U petak i subotu pratili ste serijski program inostrane produkcije i serije „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Zabranjena ljubav“ koje se nalaze među deset najgledanijih emisija, dok je domaći serijski program takođe dominantan za dane vikenda. U subotu visokorangirana je serija „Državni službenik“.

Autor: Promo.

Autor: TV Pink Printscreen

Tradicionalno naš informativni program u samom je vrhu gledanosti, pa je tokom vikenda ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera „Nacionalni dnevnik“. Ostali formati naše redakcije nalaze se u samom vrhu gledanosti: Jutarnji i Popodnevni kao i Nacionalni dnevnik u 13. Jutarnji program naše televizije tokom sva tri dana vikenda ubedljivo je najgledaniji u odnosu na ostale komercijalne emitere. Poslednji dan vikenda rezervisan je i za politički talk show „Hit Tvit“, „Kontraviziju“, ali i specijalni intervju sa Edijem Ramom.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Formati zabavne redakcije visoko su pozicionirani. Petak je u znaku „Pinkovih zvezdica All stars“, subota, za talk show Sanje Marinković „Magazin IN“, ali i reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“. U subotu ali i nedelju popodnevne sate verna pinkova publika provela je uz „Žikinu Šarenicu“. Nedelja popodne, rezervisana je za autorsku emisiju Ognjena Nestorovića „Premijeru Vikend Specijal“ koja je u terminu emitovanja najgledanija emisija u odnosu na sve emitere uključujući i Javni servis Srbije. Večernje sate naša publika provela je uz emisiju „Pinkove zvezde all talents“.

Autor: TV Pink Printscreen

Rijaliti program „Zadruga“ okuplja vernu pinkovu publiku. Petak je rezervisan za nominacije u vanrednom terminu, ali i emisiju „Zadruga - pitanja novinara“ sa auditorijumom od oko 24 odsto. Subota je dan Izbacivanja u Zadruzi, dok u danu iza nas emisija "Zadruga - Uspomene" na zvaničnoj top listi zauzima mesto u top devet najgledanijih foramata.

Autor: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti