AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Tokom sva tri dana vikenda, Televizija Pink, najgledanija je komercijalna televizija. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija u odnosu na ostale emitere ostvarila je bolje rezultate u posebnim grupama gledalaca među kojima se najviše ističe publika ženske populacije.

U petak i subotu pratili ste serijski program inostrane produkcije i serije „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Zabranjena ljubav“ koje se nalaze među deset najgledanijih emisija, dok je domaći serijski program takođe dominantan za dane vikenda. U subotu visokorangirana je serija „Državni službenik“.

Foto: Promo.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno naš informativni program u samom je vrhu gledanosti, pa je tokom vikenda ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera „Nacionalni dnevnik“. Ostali formati naše redakcije nalaze se u samom vrhu gledanosti: Jutarnji i Popodnevni kao i Nacionalni dnevnik u 13. Jutarnji program naše televizije tokom sva tri dana vikenda ubedljivo je najgledaniji u odnosu na ostale komercijalne emitere. Poslednji dan vikenda rezervisan je i za politički talk show „Hit Tvit“, „Kontraviziju“, ali i specijalni intervju sa Edijem Ramom.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Formati zabavne redakcije visoko su pozicionirani. Petak je u znaku „Pinkovih zvezdica All stars“, subota, za talk show Sanje Marinković „Magazin IN“, ali i reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“. U subotu ali i nedelju popodnevne sate verna pinkova publika provela je uz „Žikinu Šarenicu“. Nedelja popodne, rezervisana je za autorsku emisiju Ognjena Nestorovića „Premijeru Vikend Specijal“ koja je u terminu emitovanja najgledanija emisija u odnosu na sve emitere uključujući i Javni servis Srbije. Večernje sate naša publika provela je uz emisiju „Pinkove zvezde all talents“.

Foto: TV Pink Printscreen

Rijaliti program „Zadruga“ okuplja vernu pinkovu publiku. Petak je rezervisan za nominacije u vanrednom terminu, ali i emisiju „Zadruga - pitanja novinara“ sa auditorijumom od oko 24 odsto. Subota je dan Izbacivanja u Zadruzi, dok u danu iza nas emisija "Zadruga - Uspomene" na zvaničnoj top listi zauzima mesto u top devet najgledanijih foramata.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'