separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

GOGA SEKULIĆ OTKRILA KO JOJ NAJVIŠE POMAŽE OKO ČUVANJA BEBE: Pevačica u 'Kontraviziji' progovorila o sinu i odnosu sa mužem! (FOTO)


Ne propustite novo izdanje emisije 'Kontravizija' večeras od 19.15 časova na televiziji Pink.


Pevačica Goga Sekulić porodila se pre pet meseci, a nedavno je sa sinom Vasilijem Andrejem doputovala u Beograd. Sekulićeva je odlučila da se vrati poslu, a u emisiji “Kontravizija” Lava Pajkića, koja će se emitovati danas od 19.15 časova na televiziji Pink, otkrila je ko joj je najveća podrška u odgajanju sina.

Autor: Promo/Kontravizija

Došli smo pre par dana, malo je stresno jer je u Cirihu drugačije, mirniji je život. Ovde, od kada smo sleteli, mnogo novinara, mnogo ljudi želi da vidi bebu, što je prirodno i normalno. Što se tiče pomoći, imam Uroša koji mi dosta pomaže i trudimo se da s bebom bude sve kako treba – izjavila je Goga koja je ovom prilikom otkrila da joj najveću podršku pruža partner Uroš Domanović.

Autor: Promo/Kontravizija

O čemu je Goga još govorila u emisiji “Kontravizija”, kao i šta je kazala o novom spotu za remiks pesme “Seksi biznismen” gledaoci će moći da saznaju večeras od 19.15 časova na televiziji Pink.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti