separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BILJANA DRAGOJEVIĆ U 'MAGAZINU IN' progovorila o Aleksandri i Ani, pa priznala da često poželi da uđe u 'ZADRUGU' i da svom sinu Davidu kaže JEDNU STVAR! (VIDEO)


Majka Davida Dragojevića otvorila dušu u emisiji ''Magazin In''.


Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'', u studiju će predstojeće subote ugostiti poznate dame sa domaće javne scene sa kojima će razgovarati o aktuelnim temama koje okupiraju pažnju domaće javnosti u poslednje vreme. Naime, Sanjine sagovornice biće: pevačice Mia Borisavljević, Sandra Afrika, Anabela Atijas, književnica Simonida Milojković, glumica Eva Ras, a njima će se u studiju u jedom trenutku pridružiti i Biljana Dragojević, majka učesnika ''Zadruge 2'' Davida Dragojevića.

Autor: TV Pink Printscreen

Biljana Dragojević je priznala da često poželi da uđe u najglednaiji rijaliti na našim prostorima ''Zadruga 2'' i svom sinu kaže jednu stvar.

Autor: TV Pink Printscreen

- Koliko vam je puta došlo da uđete u ''Zadrugu'' i da kažete: ''Ma sine, sve su žene iste, mani se obe''? - upitala je Sanja Biljanu aludirajući na njegov odnos sa bivšom verenicom Aleksandrom Subotić i trenutnom devojkom Anom Korać

Biljana je na Sanjino pitanje kao iz topa odgovorila: 

- Puno puta.

Autor: TvPink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu 11. maja u 17 časova.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti