separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

LAZAR U CENTRU OPASNOG DOGAĐAJA KOJI MENJA SVE - napeti obrt u seriji DRŽAVNI SLUŽBENIK (FOTO+VIDEO)


Hit serija Predraga Gage Antonijevića, subotom u 21 čas na TV Pink.


Iako je Lazar (Milan Marić) obećao supruzi Ani (Vaja Dujović) da će provesti miran Uskrs u krugu porodice, autori serije “Državni službenik” - Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov su u epizodu koju gledamo u subotu, 11. maja od 21 čas na TV Pink, uneli veliku dozu neizvesnosti.

Autor: Promo.

Naime, porodično okupljanje, koje samo po sebi donosi veliko iznenađenje za gledaoce, prekida zajednička akcija Službe i CIA, a tiče se već dogovorenog nameštanja izbora u Srpskom otadžbinskom savezu i određivanju ko će biti Radmilovićev naslednik. Lazar i Bakrač (Radovan Vujović) na jednoj, i Slavko (Nenad Jezdić) na drugoj strani, rukovode tom operacijom od kuće tokom praznične večere, u pauzama laganog druženja sa porodicom uz trpezu za stolom.

Autor: Promo.

Međutim, odluku na izborima može da donese samo jedan čovek - ideolog stranke, veteran srpske političke scene, Smiljan Vučetić (Aleksandar Berček), a on odoleva pritisku službi i potpuno je nepredvidiv.

Autor: Promo.

Situacija izmiče kontroli, jer vrlo brzo i Služba i CIA shvataju da se iza ugla krije mnogo kritičniji događaj od izbora predsednika u jednoj maloj stranci - događaj posle koga ništa više neće biti isto, a u čijem je centru upravo Lazar Stanojević.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti