separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VELIKA IZNENAĐENJA, OŠTRE KRITIKE I BRILJANTNI NASTUPI: Žiri 'Pinkovih zvezdica-All Stars' će ovog petka biti iskren kao nikad do sad!


Ne propustite novo izdanje vašeg omiljenog dečijeg takmičenja u petak od 22 časa na televiziji Pink!


Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas i ovog petka od 22 časa na TV Pink! U ovonedeljnoj emisiji, naše zvezdice oprobaće se u novoj temi - brzim pesmama - i dati sve od sebe da izbore prolazak u polufinale.

Autor: TV Pink Printscreen

Ovu emisiju počinjemo na drugačiji način - Mateja Vukašinović odlučio je da iznenadi žiri i nastup započne iz bekstejdža. On će otpevati pesmu "Breathing" koju izvodi Džejson Dirulo, a da je nastup fenomenalan, pokazale su i reakcije žirija.

Autor: TV Pink Printscreen

- Bravo mali! - rekla je Nataša Bekvalac, a Mateja je pohvale dobio i od Milana Stankovića.

- Ovakve stvari ne možete videti na televiziji, osim u "Pinkovim zvezdicama", najpozitivnijem i najlepšem šouu - rekao je Milan.

Autor: TV Pink Printscreen

Petočlani žiri će ovog petka biti iskreni kao nikad do sada. Naime, Sergej Pajić odabrao je pesmu "Volio bih" grupe "Dubioza kolektiv", što se žiriju uopšte nije dopalo.

- Nemam komentar, ne znam kako da prokomentarišem - rekla je Leontina Vukomanović Sergeju, a njeno mišljenje delio je i Milan.

- Šta je ovo, šta će nam ovo? Koga to zanima? - komentarisao je Stanković.

Autor: TV Pink Printscreen

Ipak, naše zvezdice svojim talentom hrabro koračaju ka polufinalnim emisijama. Teodora Marković je izvođenjem Gocine pesme "Vadi se na moje ludilo" uspela da fascinira žiri.

- Pogledaj Goco - govorila je Nataša i pokazivala da se naježila tokom Teodorinog nastupa.

- I ja sam se naježila, odlična je! - rekla je Goca i dodala:

- Nikad nisam čula da je neko moju pesmu otpevao ovako. Nikad u svom životu.

Autor: TV Pink Printscreen

Osim njih, u ovonedeljnoj emisiji će se za plasman u sledeću fazu takmičenja boriti i Darija Vračević, Tatjana Savatić, Milica Ilić, Žerko Pribaković, Teodora-Tara Stojanović, Irina Arsenijević i Valentina Mec.

Ne propustite još jednu noć najbolje muzike i fantastičnih talenata u vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 10. maja od 22 časa na TV Pink!

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti