AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Ratkom Femićem, urednikom političke rubrike u "Kuriru" i Milanom Lađevićem, glavnim urednikom "Srpskog telegrafa".

O izjavi Pape Franje da Alojzije Stepinac neće uskoro biti kanonizovan, ako istina tu nije jasna, o trenutnoj situaciji na Kosovu i Metohiji, ali i o stanju u Evropskoj Uniji, razgovaramo sa dr Vojislavom Šešeljom, liderom radikala i Tomom Filom, advokatom.

Skupština tzv. Kosova usvojila je Nacrt rezolucije o osudi genocida, zločina protiv čovečnosti i ratnih zločina bivšeg državnog režima Srbije na Kosovu. A njen predsednik Kadri Veselji započeo je formalne procedure osnivanja međunarodnog tribunala za te zločine. O kakvom to genocidu govore prištinske vlasti i zašto su ovu temu pokrenuli baš sad, tema je o kojoj razgovaramo sa advokatom Draganom Palibrkom i generalnim sekretarom ministarstva spoljnih poslova Veljkom Odalovićem.

Prvi put posle 10 godina u Beogradu će 31. maja biti organizovan bokserski spektakl. Ko će sve učestvovati na ovom takmičenju i koji protivnici njih će njih čekati u ringu u hali Ranko Žeravica, reći će nam bokseri Veljko Ražnatović i Vladan Babić.

Pod reflektorima je glumac Slobodan Ćustić koji će nam otkriti koje nove predstave ćemo u narednom periodu moći da gledamo u Beogradskom dramskom pozorištu.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Miu Borisavljević koja će nam predstaviti njen novi singl "Dođi juče".

#Novo jutro

'