separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

IMA LI KOMPROMISA IZMEĐU DEVOJKE IZ GRADA I MOMKA SA SELA – BRAK NA NEVIĐENO otkriva ovog četvrtka


Sudbonosni sureti u emisiji "Brak na neviđeno" na TV Pink


Dvoje mladih ljudi koji ne koriste mnogo reči, ali tačno znaju šta hoće, a šta ne – junaci su nove epizode serijala emisija “Brak na neviđeno”, koju gledamo u četvrtak, 9. maja od 22 časa na TV Pink. Voditeljka Milica Kon nas upoznaje sa Marijanom Jovičić (24) iz Beograda i Dejanom Vasiljevićem (31) iz varoši Azanja u opštini Smederevska Palanka.

Autor: Promo.

Autor: Promo.

Marijana ima dvoje dece iz srednjoškolske veze koja nikada nije ozvaničena brakom. Ona želi dobrog i visokog partnera, koji će prihvatiti i nju i njenu decu. A šta Dejan očekuje?

Tražim ženu radi porodice i radi posla. Treba mi pomoć oko voćarstva, povrtlarstva, sam ne mogu ništa. Nisam imao ozbiljnu vezu, nisam imao brak, nisam imao decu – kaže vredni domaćin.

Autor: Promo.

Milica Kon ih je povela u odabir odela, cipela i burmi. Sve je spremno! Matičarka je u sali za venčanja, stigli su kumovi i mladoženja... Marijana je zakoračila u salu...

Autor: Promo.

Šta će se desiti pri prvom susretu i da li ćemo čuti “da” ili “ne” - saznajemo u četvrtak, u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno”.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti