AKTUELNO

TV serijal koji ženama ostvaruje želje, četvrtkom od 22.45 na TV Pink

Nenadoknadiv gubitak je pretrpela Marica Lazić, sa kojom nas upoznaje voditeljka Tijana Čurović u četvrtak, 9. maja od 22.45 na TV Pink u emisiji “Trenutak iz sna”. Njena volja za boljim životom još je jaka, ali traume kroz koje je prošla ostavile su traga na njeno zdravlje.

Foto: Promo.

Zvao me je u 11 sati i 16 minuta da mi kaže da me voli najviše na svetu, prekinuo je vezu i to je bio kraj – priča Marica o tragičnom kraju njene životne ljubavi.

Šokantne vesti su se nizale. Marica je učestvovala u preuzimanju tela njenog voljenog, sahrani i svemu što je usledilo, pokušavajući da ostane pribrana. Ipak, ta velika tragedija donela je fatalne posledice po njeno zdravlje, štitna žlezda joj je obolela, pa je nakon duge terapije i odstranjena.

Foto: Promo.

Danas je Marica na redovnoj medicinskoj terapiji, a to može da utiče na planove dr Colića i stručnog tima da učine neke od estetskih zahvata koji bi joj doneli više radosti u životu.

Foto: Promo.

Svakako, Tijana će je povesti na kliniku i učiniti sve da budućnost ove mlade žene bude svetlija, a koliko će u tome uspeti, videćemo u četvrtak u emisiji "Trenutak iz sna".

Pink RS

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

'