separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

DA LI SU TOPLI RADIJATORI U BEOGRADU? Zamenik gradonačelnika za NOVO JUTRO o ponovnom pokretanju grejanja, ali i sabotaži napretka i funkcionisanja prestonice!


Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!


- Gosti prelistavanja štampe biće direktor dnevnog lista "Srpski telegraf" Saša Milovanović i predsednik Centra za proučavanje globalizacije prof. dr Dejan Miletić.

- Najekstremnija politička opcija Albanaca na Kosovu i Metohiji, pokret "Samoopredeljenje", priprema demonstracije u Tirani zbog današnjeg dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika u glavni grad Albanije. Da li je dvojici lidera ugrožena bezbednost?

- Povodom Dana pobede, u Nišu će se u petak održati prikaz sposobnosti Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova "Odbrana slobode". Kako je opremljena vojska Srbije - gost Novog jutra Miroslav Lazanski.

- Dvema ženama kozmetički tretman lica bio je koban - umesto podmlađivanja dobile su HIV virus. Kako je do toga došlo i kako se zaštititi?

Autor: Pink.rs

- Da li svi Beograđani jutros imaju grejanje i kome mogu da se obrate u slučaju reklamacija, ali i kako će Grad ubuduće odgovoriti svima koji pokušaju da blokiraju funkcionisanje i razvoj Beograda, pitamo zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

- Pod reflektorima "Novog jutra" saznaćete kako izgleda sedam lica glumca Predraga Vasića i zbog čega je stendap ili stendap komedija "Biti Stanoje" postala hit predstava.

- Direktorku Međunarodnog centra "Memorijal" Antonelu Bjelić i pukovnika u penziji Ljubinka Đurkovića pitamo kako će "Besmrtni puk" sutra marširati ulicama Beograda.

- "Hit jutra" biće rezervisan za nove pesme Ane Stanić.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti