separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

EMISIJA DNK OTKRIVA PRAVU ISTINU: Bračni par kaže da ima odličan odnos, njihovi roditelji tvrde da su oboje bili neverni!


Nova neobična životna priča ove srede ekipu emisije "DNK", na čelu sa voditeljkom Natalijom Simović, vodi u Kolubarski okrug, tačnije u naselje Kalenić.


Ovog puta, pomoć je zatražila Slavica i njena porodica, jer žele da dokažu njenom suprugu Brani i njegovoj porodici da je biološki otac dvoje dece koju su dobili u braku.

Autor: Promo.

Slavica i Brana su u braku četiri godine, i po njihovim izjavama u njihovom odnosu sve odlično funkcionše. Međutim, Slavičini roditelji tvrde drugačije. Naime, prema njihovim rečima, i Slavica i Brana su tokom ove četiri godine bili neverni i menjali partnere.

Njihovo starije dete je od rođenja kod Slavičinih roditelja, jer kažu da nisu imali uslova za odgajanje. Međutim, Slavicu i Branu to nije sprečilo da naprave drugo, koje živi sa njima.

Autor: Promo.

Slavica i Brana su sa detetom trenutno kod njegovih roditelja, koji im pomažu u svakom pogledu. Sa druge strane, Slavičini roditelji kažu da njih dvoje ne mogu da žive samostalno jer Brana kocka i celu poslednju platu je ostavio na aparatima, zbog čega je Slavica sa detetom bila gladna nedelju dana.

Autor: Promo.

Brana i njegovi roditelji starije dete nisu videli dve godine, a pale su i teške reči - da je dete kopile.

Autor: Promo.

Šta je zapravo istina i da li je Brana biološki otac oba Slavičina deteta, saznaćete u emisiji "DNK" u sredu 8. maja od 22:45 časova na TV Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti