separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Prvi dan ove nedelje TV PINK završava kao NAJGLEDANIJA KOMERCIJALNA TELEVIZIJA


Hvala Vam na ukazanom poverenju.


Prvi dan ove nedelje TV Pink završava kao najgledanija komercijalna televizija, govore zvanični podaci. Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je u posebnim grupama gledalaca bio gledaniji i od Javnog servisa Srbije. Najveća razlika u odnosu na ostale emitere vidljiva je u grupi gledalaca starosti od 18 do 49 godina, kao i ženske populacija koja je dan iza nas provela uz Pink.

Na zvaničnoj top listi među šest najgledanijih emisija u danu sa auditorijuom od približno 22 odsto je emisija “Zadruga - izbor potrčka” , dok je oko 27 odsto auditorijuma dan završilo uz Pink i emisiju “Zadruga - preteres nedelje sa Milanom”.

Autor: Promo.

I u danu iza nas, ubedljivo najgledanija inforamtivna emsiija svih komercijalnih emitera je “Nacionalni dnevnik”, dok našu centralnu informativnu emisiju na listi najgledanijih, sa 21 odsto auditorijuma sledi “Nacionalni dnevnik u 13”.

Autor: TvPink Printscreen

Verna Pinkova publika novo jutro provodi uz naš jutarnji program, koji je i tokom jučerašnjeg dana najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Verna Pinkova publika ispratila je i Pinkove serije: “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav”, dok je među najgledanjim zabavnim emisijama naša kratka forma “Premijera” koja u premijernom emitovanju ima gotovo 21 odsto udela u gledanosti.

Autor: Pink.rs

Hvala na pažnji i ostanite uz Vaš Pink.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti