separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

TV Pink tokom prvomajskih praznika UBEDLJIVO najgledaniji komercijalni emiter! (FOTO+VIDEO)


TV Pink i za vreme prvomajskih praznika ubedljivo je najgledaniji komercijalni emiter, dok je u četvrtak Pink bio najgledanija televizija u Srbiji.


Pored ostvarenih boljih rezultata u ukupnom broju gledalaca, Pink je bio gledaniji i u posebnim grupama gledalaca gde se najvise isticu gledaoci zenske populacije. 

U utorak, sredu ali i cetvrtak medju deset najgledanijih emisija su serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav”. Takođe, tokom ova tri dana nasa centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok su u samom vrhu gledanosti i ostali formati nase informativne redakcije: Popodnevni dnevnik, kao i Nacionalni dnevnik u 10h i 13h. 

Autor: TvPink Printscreen

“Novo jutro” je u sredu najgledanija jutarnja emisija svih emitera, a u utorak i cetvtrak nas jutarnji program je daleko ispred konkurentskih sadržaja ostalih komercijalnih emitera. 

Utorak je rezervisan za “AMI G SHOW” i “Kuću od srca” koju je pratila verna Pinkova publika, dok u sredu dominiraju formati nase zabavne redakcije. Milionski audiotorijum pratio je “Paparazzo lov”, dok je 24 odsto publike bilo uz DNK. 

Ubedljivo najgledanija zabavna emisija u danu iza nas je “Brak na neviđeno”, dok je oko 23 odsto auditorijuma u istom danu pratilo “Trenutak iz sna”. 

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

Na listi najgledanijih formata nalaze se gotovo sva direktna ukljucenja u Zadrugu, ali i specijalne emisije koje ste pratili u prethodna tri dana. U sredu je 30 odsto audiotirjuma dan završilo uz Pink i emisiju ”Zadruga-pitanja gledalaca”, dok je dan kasnije, gotovo u istom procentu , ispraćena emisija “Zadruga-gledanje snimaka”, ali i emisija “Zaduga-Pitanja gledalaca” koja je emitovana u vanrednom popodnevnom terminu.

Autor: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti