AKTUELNO

Kada jedan život počne tragičnim gubitkom, kao što je to slučaj sa Marijom Vasić, junakinjom nove epizode serijala “Trenutak iz sna”, koja je u četvrtak, 2. maja u 22.45 na programu TV Pink, posledice mogu biti fatalne po zdravlje.

-Moj život počinje od smrti mog oca, koji je umro kada sam imala samo godinu dana – upoznaje nas Marija sa svojom tužnom sudbinom.

Foto: Promo.

Uz nju su danas muž i deca, ali i majka koja se takođe priseća kako je sa suprugom krstila Mariju, a nakon samo mesec dana on je preminuo. Iako je bila još beba, to se odrazilo na njen život, a kada je stasala u devojku, usledio je novi traumatičan period. Marija je doživela stravično nasilje od muškarca.

Foto: Promo.

-On me je zgrabio za kosu, bacio me na pod, legao preko mene na ruke i rekao: „Ja sada hoću da te silujem, ja mogu da te silujem“ – u suzama uspeva da izgovori Marija.

Život prepun stresa odrazio se njeno zdravstveno stanje, pa i na fizički izgled. Nakon što je sa voditeljkom Tijanom Čurović otišla na kontrolne preglede, najalarmantinje je bilo kod stomatologa. Doktorka je rekla da se Marija pojavila u poslednjem momentu.

Foto: Promo.

Intervencije su veoma zahtevne, možda je Marija kasno stigla! Pogledajte u novoj epizodi serijala emisija “Trenutak iz sna” na TV Pink.

#Trenutak iz sna

'