AKTUELNO

TV Pink je tokom Vaskršnjih praznika UBEDLJIVO najgledaniji komercijalni emiter, dok je u četvrtak Pink daleko gledaniji i od Javnog servisa Srbije, kako u ukupnom broju gledalaca, starosti od 18 do 49 godina, urbane, ali i ženske populacija.

U samom vrhu gledanosti je Pinkov domaći i inostrani serijski program.

Serije "Elif", "Istanbulska nevesta" i "Zabranjena Ljubav" pratila je verna Pinkova publika, dok je u subotu medju deset najgledanijih emisija u danu "Državni službenik", a nedelja je rezervisana za seriju "Šifra Despot".

Informativnom programu naše kuće se veruje, pa je u danima iza nas najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera "Nacionalni Dnevnik", dok su visokopozicionirani: Popodnevni, Nacionalni Dnevnik u 13h, ali i Nacionalni Dnevnik u 10h.

Novo jutro tradicionalno je UBEDLJIVO najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Politički talk show "Hit tvit" u kom je gostovao predsednik Srbije Alekdandar Vučić pratilo je približno 1.200.000 gledalaca, dok je na zvaničnoj top lisi tradicionalno "Kontravizija".

Foto: TvPink Printscreen

Tokom praznika dobre rezultate beleze i formati naše zabavne redakcije. U četvrtak, prva na listi najgledanijih emisija svih emitera je "Brak na neviđeno" sa neverovatnih 27 odsto udela u gledanosti, dok kao drugo rangirana sa milionskim audiotrijumom je emisija "Trenutak iz sna".

Autorska emisija Sanje Marinkovic "Magazin In" visoko je rangirana, dok je u subotu Verna Pinkova publika pratila i reprizno "Paprazzo lov ".

Nedelja je rezervisana za "Žikinu Sarenicu", "Pinkove zvezde" ali i Premijeru Vikend specijal.

Rijaliti format Zadruga u danima iza nas belezi fantastične rezultate. U četvrtak je neverovatnih 29 odsto auditorijuma pratilo emisiju "Zadruga-gledanje snimaka", dok u istom danu u vanrednom terminu 20 odsto auditorijuma pratilo je "Zadrugu-pitanja gledalaca".

Za dane vikenda nesto više od 22 odsto auditorijuma bilo je uz drugu u ovoj sezoni Zadrugoviziju. Početak nedelje rezervisan je za "Zadrugu-pretres nedelje".

Hvala na poverenju i ostanite us vas Pink.

#Gledanost

'