AKTUELNO

Budite u nedelju od 20 časova na TV Pink.

Iako je odlučio da se okrene zdravom načinu života i tako započne dan, Despot (Đorđe Marković) će u 56. epizodi serije „Šifra Despot“, pod nazivom „Menadžer Ćira“, na programu TV Pink u nedelju, 5. maja od 20 časova, imati mnogo razloga za nervozu.

Foto: TV Pink Printscreen

Glavni junak priče Radoša Bajića dan započinje gimnastikom i uvođenjem zdravih navika u život. Nakon toga se sprema za posao, ali mu zvuk sms poruke na telefonu menja plan. Despot čita poruku: „Ljubavi, jesi li se naspavao?“ i odlučuje da ode kod Žane (Marijana Mićić), uveren da mu ona nudi drugu šansu. Međutim, nije mogao ni da nasluti kakvo ga iznenađenje čeka u Žaninom stanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga odlazi na posao, gde ekipa inspektora Bukvića (Igor Đorđević) prelazi na novi slučaj, pošto su smestili advokata Gutešu iza rešetaka. Ovoga puta je u pitanju građevinska mafija, a glavni osumnjičeni opet Despotov stari drug – Ćira (Boris Milivojević). To može da mu poremeti odnose u službi.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to vreme na vratima kuće Despotovića se pojavljuje Blagica (Dara Đokić), žena advokata Guteše, koja želi da se zahvali Despotu za uslugu koju joj je učinio.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će se završiti ovaj dan za Despota, videćete u nedelju od 20 časova na TV Pink.

#Televizija Pink

#Šifra Despot

'