separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Ministar Nedimović u NOVOM JUTRU o kvalitetu mesa na našem tržištu


Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!


- Gosti prelistavanja štampe biće Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost i Dragan Vujičić novinar Večernjih novosti. 

- Koje smo poruke čuli na Samitu u Berlinu, da li smo bliže ili dalje od nastavka dijaloga sa Prištinom i kakvi su stavovi velikih sila na ovu temu. O ovome razgovaramo sa diplomatom ZOranom Milivojevićem, profesorom Slobodanom Zečevićem sa Instituta za evropske studije, istoričarem Sašom Adamovićem i marketinškim stručnjakom Nebojšom Krstićem. 

- Kakva je ispravnost mesa na našem tržištu i da li ovog 1. maja možemo biti sigurni da jedemo bezbedno meso...pitamo ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića. 

- Sve više mladih koristi sintetičke droge, koje su jeftine, dostupne ali i pogubne. Kolika je opasnost od ovakvih droga i kako zaštititi mlade, pitaćemo Milana Vlaisavljevića direktora Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti, doktora Radomira Kovačevića toksikologa i Stevana Đokića detektiva koji ima iskustva u borbi sa narkoticima. - Pod reflektorima "Novog jutra" glumac Nenad Okanović.

 - KUD Dren predstaviće se sa nekim od najlepših igara iz Srbije. - Hit jutra danas je rezervisan za Minu Kostić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti