AKTUELNO

'Kuća od srca' utorak 30.04. u 22 časa.

Ostalo je još malo vremena za završetak obnove doma porodice Beganović iz Iriga, pa se oseća nervoza u ekipi humanitarnog serijala “Kuća od srca”, koju gledamo u utorak, 30. aprila od 22 časa na TV Pink. Voditeljski tandem Jelena Matijašević i Žarko Lazić pokušavaju da učine sve, da sakupe materijal i radnu snagu, ali i da reše probleme koji godinama unazad muče Beganoviće.

Foto: TV Pink Printscreen

Domaćin Nikola trpi najveći teret. Osim što sa suprugom Magdom, sa kojom ima petoro dece, ima neke nerešene odnose, njega ceo život boli činjenica da ga je majka kao malog ostavila u domu. Nisu razgovarali godinama, a sada ih je spojila emisija “Kuća od srca”.

Usred teškog razgovora majke i sina, Jelenu poziva Magda, sa molbom da ekipa dođe do nje. To bi moglo da nagovesti ozbiljne probleme. Najmlađem članu ove mnogočlane porodice, Nemanji, zdravstveno stanje je sve lošije, pa ga je Jelena uz baku vodi u Beograd na lekarsku kontrolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Žarko na gradilištu pokušava da ubrza radove. Rokovi ističu, pada mrak, majstori imaju snage, ali nemaju uslove za rad. Oko toga će Jelena i Žarko ponovo ući u verbalni susret.

Foto: TV Pink Printscreen

Borba sa vremenom i novi problemi obeležiće ovog utorka emisiju “Kuća od srca” na TV Pink.

#Kuća od srca

#Televizija Pink

'