AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje "Kontravizije" u nedelju od 19:15h na TV Pink.

Voditeljka „Zadruge“ Dušica Jakovljević poznata je po svom profesionalizmu, budući da program ponekad vodi i kada se ne oseća baš najbolje. Međutim, ispostavilo se da je to „mač sa dve oštrice“ budući da su pojedini korisnici društvenih mreža uputili kritike na njen račun.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je gost u emisiji „Kontravizija“ Lava Pajkića koja će se emitovati na Vaskrs u nedelju od 19.15 časova na televiziji „Pink“, gde se osvrnula i na pojedine negativne komentare.

Zato što sam sam u nekom momentu zamucnula? Ja se zahvaljujem svima koji vode računa na koji način ja govorim. Možda mi se spavalo, možda sam bila umorna i zapetljala jezikom. Ovo deluje vrlo zabavno čak i meni - izjavila je Dušica na snimanju 'Kontravizije'.

Foto: Promo.

A voditeljka je prokomentarisala i izjavu Mirke Vasiljević da svoju ćerku vaspita tako da “zna kada bi trebalo da ćuti”, a da li je Jakovljevićeva bila na strani glumice ili ne, gledaoci će saznati u nedelju. Takođe, atraktivna voditeljka u “Kontraviziji” otkriva i kako će provesti predstojeće praznike.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: NOSIM NAJLEPŠE USPOMENE IZ DETINJSTVA: Voditeljka Ana Pendić otkrila u čemu najviše uživa na VELIKI HRIŠĆANSKI PRAZNIK! (FOTO)

Pink.rs

#Dušica Jakovljević

'