AKTUELNO

Očekuje vas jedna od najuzbudljivijih emisija do sada!

Autorka i voditeljka emisije "Magazin in" Sanja Marinković danas će ugosti aktuelne, harizmatične i sjajno raspoložene goste koji će, bez sumnje, svoju pozitivnu energiju u prazničnim danima koji su pred nama preneti i na milione gledalaca TV Pink, koji će uz svoju omiljenu tok-šou emisiju i danas od 17 sati!

Foto: TvPink Printscreen

U Sanjin studio stižu glumci Anja Mit i Dušan Kaličanin, pevačice Izvorinka Milošević i Goca Stojićević, kao i novinari i TV voditelji Dušica Jakovljević i Ognjen Nestorović, koji su u studiju "Magazina in" priredili šou za pamćenje!

Foto: TvPink Printscreen

U susret Uskrsu, jednom od najvećih hrišćanskih praznika, Dušica i Ognjen su se oprobali i u brojnim prazničnim igricama i čitav studio digli na noge! Naime, Nestorović je okrenut leđima bacao svojoj koleginici uskršnja jaja, koje je Dušica s korpicom jurila po studiju. Budući da se nisu baš najsjajnije snašli, nije im pošlo za rukom da korpu i napune, a njihova igrica do suza je nasmejala sve goste, publiku, ali i samu voditeljku.

Foto: TvPink Printscreen

Gosti su se oprobali i u mnogim drugim izazovima - Anja i Dušan su glumili, Goca i Izvorinka su repovale, dok su svi zajedno i odigrali kolo, u susret prazniku.

Foto: TvPink Printscreen

Očekuje vas jedna od najuzbudljivijih emisija Sanje Marinković - zato i ove subote budite uz TV Pink i "Magazin in" od 17 sati!

D. T.

#Magazin In

'