AKTUELNO

Ne propustite sve ovo i još mnogo toga u nedelju od 14 časova samo na televiziji Pink!

Popularna pevačica Aleksandra Prijović, koja se pre nepuna dva meseca porodila, skoro dve godine bila je na medijskoj pauzi, a sada se vraća na male ekrane i to gostovanjem u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' na TV Pink. Ona će gostovati kod Ognjena Nestorovića i Tijane Price na Uskrs, u nedelju, 28. aprila, a pored toga gledaoci će imati priliku da vide i reportažu iz njenog rodnog mesta - Belog Manastira.

Foto: Pink.rs

Prilikom posete njenom porodičnom domu, Ognjen je imao priliku da razgovara sa Aleksandrinom majkom Borkom i da vidi kako je izgledala devojačka soba popularne mlade pevačice.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako je njena majka otkrila, Aleksandra nije uvek volela da očisti svoj kutak, a imala je i jedan hobi - volela je da sakuplja salvete raznih boja, ukrasa i veličina. Sve to, ali i još mnogo toga o pevačicinom životu imaćete priliku da vidite u specijalnom uskršnjem izdanju omiljene vikend emisije o poznatima.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Sve što do sada niste znali o Aleksandri, reportažu iz njenog rodnog mesta, ali i ekskluzivne snimke sa venčanja sa Filipom, videćete u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 28. aprila tačno u 14 časova na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Premijera-Vikend specijal

#najava

'