AKTUELNO

Budite uz TV Pink u četvrtak 2. maja od 22 sata.

Dugogodišnji brakovi su iza novih junaka emisije “Brak na neviđeno”, koju gledamo u četvrtak, 2. maja od 22 časa na TV Pink. Voditeljka Milica Kon ovog puta nije morala da poteže dalek put, jer je Leskovčanka Jelena Milenković (66) nastanjena u Beogradu, dok je Nišlija Slaviša Stević (59) u predgrađu prestonice, u Velikoj Moštanici.

To nije jedino zajedničko što Jelena i Slaviša imaju. Oboje su duže od dve decenije život delili sa svojim bračnim partnerima.

Foto: Promo.

- Udala sam se sa 18 godina – upoznaje nas Jelena sa svojom životnom pričom. – Brak je trajao 21 godinu, a prekinula ga je tragična vest. Suprug mi je preminuo pred sam doček 1992. godine. To me je jako potreslo i promenilo život za 360 stepeni.

Foto: Promo.

Ova dama je nakon tragedije stekla strah od gubitka dragih ljudi i više nije bila spremna da se upušta u veze. Ipak, sada oseća da je došlo vreme da nešto promeni u životu, a to joj može priuštiti upravo Slaviša, jer je i on proveo 28 godina u bračnoj zajednici.

Foto: Promo.

- Prelazak iz Niša u Beograd je uzrok mog razvoda – tvrdi Slaviša. – Bilo je nesuglasica oko izbora mesta stanovanja, kuće, dela grada... Meni se više sviđa ovaj kraj ovde, volim prirodu, šumu. Nisam želeo blokove i asfalt.

Milica je provela prijatno vreme sa novim kandidatima za “Brak na neviđeno”, a da li će i njima biti prijatno kada se upoznaju, ostaje da sačekamo kraj emisije i uverimo se i sami.

#Brak na neviđeno

#Televizija Pink

'