AKTUELNO

Na koji način ona to radi i kako će Lazar proći na terenu, videćete u subotu od 21 čas na TV Pink, u naveliko hvaljenoj seriji “Državni službenik”.

Bilo je krvi i napetih situacija u prethodnoj epizodi serije “Državni službenik” - Lazar (Milan Marić) se našao pred suspenzijom zbog neuspeha u inicijalnim koracima akcije ubacivanja u sandžačke islamističke krugove, ali ove subote u 21 čas na TV Pink gledamo kako se situacija okreće.

Foto: Promo.

Vešti rediteljski dvojac Miroslav Lekić i Ivan Živković, predvođeni iskusnim Predragom Gagom Antonijevićem, ipak nas u ovoj epizodi uvlače u islamističku mrežu, jer je Lazar uspeo da se izbori da ostane na zadatku. U tome mu pomaže još jedan upečatljiv lik koga uvode u priču, a tumači ga izvrsni Igor Đorđević. On igra novopazarskog juvelira Hameda, koji preko Službinog doušnika iz sveta podzemlja infiltrira Lazara među islamiste na Sanđaku. Mladi državni operativac ni ne sluti sa kakvim čovekom ima posla. Hamed je razvratni ljubitelj seksa, droge i turbo folka, ali je i lukav pregovarač kakvog Lazar nije očekivao.

Foto: Promo.

Za to vreme, u Beogradu Lazareva supruga Ana nastavlja svoju amatersku istragu o eventualnoj muževljevoj preljudi.

Foto: Promo.

Na koji način ona to radi i kako će Lazar proći na terenu, videćete u subotu od 21 čas na TV Pink, u naveliko hvaljenoj seriji “Državni službenik”, koju nedeljom premijerno prikazuje kablovski kanal Superstar TV.

#Državni službenik

#Televizija Pink

'