AKTUELNO

Počela je nova epizoda!

Zlatni dečko, kako su ga zvali, miljenik ženskog dela publike – Igor Pervić, napustio nas je u utorak, 23. aprila u 52. godini, a poslednja rola koju je ostvario je u seriji „Šifra Despot“, u 55. epizodi koja je upravo počela sa emitovanjem na TV Pink. Autor Radoš Bajić mu je dodelio ulogu načelnika Savića, nesluteći da će to biti njegovo poslednje igranje pred kamerama.

Foto: Promo.

To će pomešati emocije publici, jer ova epizoda pod nazivom „Ponovo Ben Okan“ donosi i mnoštvo komičnih sitacija, a za to će biti zaduženi Nenad Okanović i Branko Janković, koji se vraćaju u priču kao Munik i Sadik, ali u potpuno drugačijim ulogama.

Epizoda počinje u bolnici, gde se Života oporavlja nakon uspešne operacije. Zdravstveno stanje mu se poboljšava, ali on je uveren da ga neko od osoblja truje.

Foto: Promo.

Despot (Đorđe Marković) i Rumenka (Branka Šelić) mu dolaze u posetu. U hodniku naleću na Ben Okana (Nenad Okanović), to jest prevaranta Munira, koji se ovog puta pretvara da je moderni biznismen, te ga Despot ne prepoznaje. Međutim, njegova koleginica Dragica (Dušica Novaković), koja ga čeka na parkingu isperd bolnice, shvata o kome je reč.

Foto: Promo.

U policijskoj stanici inspektor Bukvić (Igor Đorđević) donosi odluku da napusti policiju, očajan zbog loše reakcije službe na akciju koju vodi protiv Guteše, Ben Okana i sličnih prevaranata. U nedostatku šefovih instrukcija, Dragica i Despot sami kreću u akciju protiv Munira i Sadika.

Foto: Promo.

Pink RS

#Igor Pervić

#Nenad Okanović

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'