AKTUELNO

I trećeg dana ove nedelje Televizija Pink ima lidersku poziciju kada govorimo o istraživanju gledanosti.

Pink je najgledaniji emiter u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je i u posebnim grupama gledalaca. Najviše paznje našem programu posvetila je urbana i ženska publika, a najveća prednost u odnosu na sve emitere vidljva je u grupi gledalaca starosti od 18 do 49 godina.

Foto: Promo.

Serijski program je tradicionalno u samom vrhu gledanosti. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i "Zabranjena Ljubav” nalaze se među deset najglednaijih formata u danu.

Foto: Promo.

Emisija “Paprazzo lov” sa udelom u gledanosti preko 20% i milionskim auditorijumom bila je ubedljivo najgledanija zabavna emisija u danu, dok ovu emisiju sa 27% publike preti “DNK”.

Foto: TvPink Printscreen

Našem informativnom programu se veruje, pa je “Nacionalni dnevnik” najgledanija informativna emisij svih komercijalnih emitera. U vrhu gledanosti su i ostali formati naše informativne redakcije:

Foto: TvPink Printscreen

"Popodnevni dnevnik" i "Nacionalni dnevnik u 13h", kao i “Novo Jutro” najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera, dok je večernje sate čak 31% naše publike provela uz “Zadruga-Pitanja gledalaca”.

#Gledanost

#Televizija Pink

'