AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom "Srpskog telegrafa" i Ratkom Femićem, urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Kurir".

Da li će tokom posete predsednika Aleksandra Vučića Pekingu biti dogovoreni detalji isporuke moćnih dron-bombardera tipa 'ving lung' i PVO raketnog sistema FK-3, o kakvom se naoružanju radi i preti li nam 'sudnji dan' ukoliko dođe do eskalacije sukoba u Ukrajini - ovo će biti teme za komentatora "Politike", Miroslava Lazanskog.

Ministarstvo pravde objavilo je Nacrt zakona o izmenama i dopunama Krivičnog zakonika, kojim će u kazneni sistem Srbije između ostalog biti uvedena doživotna kazna zatvora. Za koja dela je predviđena ova kazna i koje su još novine predviđene u izmenama i dopunama Krivičnog zakonika reći će nam ministarka pravde Nela Kuburović.Gost Novog jutra je i Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik "Informera" sa kojim ćemo razgovarati o aktuelnim temama.

Pod reflektorima je Aca Živanović koji će nam otkriti kada izlazi njegov novi singl .

U rubrici Hit jutra ugostićemo Mariju Gobović koja će nam premijerno predstaviti spot za pesmu "Zeka" koju su sestre Gobović snimile sa horom "Slavujčići".

#Novo jutro

'