AKTUELNO

Humanitarna emisija "Kuća od srca", utorkom od 22 časa na TV Pink

Za domaćina Nikolu Beganovića iz Iriga, čiji dom renovira serijal emisija “Kuća od srca”, epizoda koja je na programu u utorak, 23. aprila od 22 časa na TV Pink, bila je veoma potresna za snimanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim što Žarko Lazić i Jelena Matijašević rade na tome da njegovoj porodici obnove dom, oni pokušavaju i da ga pomire sa majkom, koja ga je napustila vrlo brzo po rođenju. Zato su organizovali susret majke i sina, kako bi ona dobila oproštaj nakon svih okrutnih postupaka koje im je činila.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to vreme na gradilištu nastaju problemi. Nedostaje crep i ostatak materijala, a ni radne snage nema dovoljno.

Ostalo je još nekoliko dana da pronađemo ostatak materijal, a ako to ne rešimo u narednih tri, četiri dana, u velikom smo problemu – otkriva Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak misija ne sme stati, a kako je jedan od ciljeva ovog serijala da usreći vredne domaćine, Jelena odlazi sa Nikolom u posetu osobi koja ga je othranila i izvela na pravi put, i koju naziva “prava” mama, jer mu nikada nije dozvoljavala da se preda.

Kako će se Nikola osećati kada pređe prag doma koji mu je nekada bio jedino utočište, videćete u utorak, 23. aprila od 22 časa na TV Pink u emisiji „Kuća od srca“.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'